Plastične septičke jame

Plastične septičke jame

Modelovanje i izrada plastičnih septičkih jama - JADARPLAST

JADARPLAST vrši proizvodnju plastičnih septičkih jame po tehnologiji spiralnog namotavanja polietilena visoke gustine PEHD. PEHD je materijal izuzetne hemijske postojanosti i kao i svi naši proizvodi ne prima mirise od tečnosti niti ih odaje.

Materijal PEHD je neporozan i otporan na sve vrste hemjiskih supstanci. poseduje odlične mehaničke karakteristike od kojih je najznačajniija njegova velika statička nosivost tj. velika otpornost na pritisak i lom kao i sama dugotrajnost više od 50 godina.

Septičke jame od plastike su horizontalni ukopavajući rezervoari sličnog oblika u vidu cisterne. Kao i opšta namena im je opšte taloženje i delimično prečišćavanje otpadnih sanitarno-fekalnih otpadnih voda po želji klijenta. 

Plastične septičke jame predstavljaju savremeno rešenje za odlaganje otpadnih voda u domaćinstvima, školama, vrtićima, vikend naseljima, hotelskim i motelskim smeštajima.

Septičke jame su postojane od -30 do +80 stepeni i kao i većina naših proizvoda moraju da stoje na ravnoj podlozi. 

JADARPLAST vrši proizvodnju protočnih (dvokomorne i trokomorne) i neprotočnih plastičnih septičkih jama.

Dimenzije mogu biti prilagođene potrebama kupaca.

Brza isporuka na adresu kupca / Siguran kvalitet materijala / Najpovoljnije cene u regionu

Stojimo Vam na usluzi za sva pitanja i dogovore.

Težimo da u što kraćem roku odgovorimo na vaše zahteve. Posetite nas ili pozovite, i uverite se zašto smo najbolji u regionu. 

Zahtev za ponudu