O Nama

JADAR PLAST - Osečina

Plastične kace | Plastični rezervoari horizontalni | Plastični rezervoari vertikalni - Cisterne | Pravougaone kade Plastični separatori | Septičke jame | Šaht za kanalizacije | Plastične cevi za kanalizaciju | Plastične cevi za ventilaciju | Plastični pontoni | Plastični bazeni | Plastični čamci

Bavimo se modelovanjem i izradom plastičnih proizvoda od polietilenskog i polipropilenskog materijala različitih vrsta namena.

JADAR PLAST je kompanija koja je od samog otvaranja generisala liderski stav po pitanju kvaliteta u preradi plastike. Nakon dugogodišnjeg iskustva u preradi plastike u želji da pružimo najbolji mogući kvalitet proizvoda od ostalih proizvođača. Isto tako posedujemo mogućnost i fleksibilnost prilagođavanja proizvoda namenskim potrebama kupca.

Bavimo se takodje modelovanjem i izradom plastičnih proizvoda od polietilenskog i polipropilenskog materijala različitih vrsta namena.

Plastika se nalazi u Širokoj primeni na tržištu izrazito zbog svoje sposobnosti da odgovori na sveobuhvatne funkcionalne potrebe različite vrste primene u širokom spektru mogućnosti zamene drugih materijala.

Najčešće korišćeni polimeri su polietilen i polipropilen jer po svjoj prirodi jedinjena nemaju miris ni ukus, fiziološki su neaktivni, sigurni i bezbedni za zdravlje. Naše cevi i svi ostali plastični proizvode upravo su izrađeni od polietilena i polipropilena.

Svi materijali koje koristi JADAR PLAST su originalnog i sigurnog porekla uz sertifikaciju te Vam garantuju bezbednost upotrebe, kvalitet i visoku dugotrajnost svih naših proizvoda.

Svi naši proizvodi su takodje otporni na sve uticaje pa tako i na sve vrste hemikalije te je zato njihova mogućnost upotrebe neograničena.

Svi materijali koje koristi JADAR PLAST su originalnog i sigurnog porekla uz sertifikaciju te Vam garantuju bezbednost upotrebe, kvalitet i visoku dugotrajnost svih naših proizvoda.

U našem asortimanu možete pronaći širok spektar proizvoda od plastike što odgovara kako standardnim tako i prilagođenim potrebama namene.

Sertifikovani i sigurni materijali

Sertifikovani materijali od polietilena i polipropilena.

Kvalitet i dugotrajnost

Naši proizvodi imaju dokazani kvalitet i visoku dugotrajnost.

Modelovanje i izrada prema Vašim potrebama

Modelovanjem i izradom plastičnih proizvoda prema Vašim potrebama.

Fleksibilnost u poslovanju i transportu

Tokom poslovanja imamo punu fleksibilnost kako u proizvodnji tako i transportu.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste kreiranja namenskih rešenja za Vaše potrebe.

Budite slobodni i pozovite kako bi kreirali idealno rešenje za Vaše potrebe.

Brojevi koji govore o nama

Ukratko
1

PREKO 30 VRSTA NAMENSKIH PROIZVODA

0+

GODINA POVERENJA

0+

USPEŠNO ISPORUČENIH PROIZVODA

IZRADA PLASTIČNIH PROIZOVDA MODELOVANJE PLASTIČNIH PROIZOVDA
Ukoliko imate potrebe za našim plastičnim proizvodima za Vaše domaćinstvo, za pokretanje ili nadogradnju Vašeg biznisa, naš profesionalan tim je u službi Vašeg zadovoljstva i ispunjavanja vaših potreba.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i dogovore.

Posetite nas ili pozovite, i uverite se zašto smo najbolji u regionu.

Težimo da u što kraćem roku odgovorimo na vaše zahteve sa proverenim kvalitetom po najpristupačnijim cenama.

Zahtev za ponudu