Pravougaone kade

Pravougaone kade

Modelovanje i izrada plastičnih pravougaonih kada - JADARPLAST

Vršimo proizvodnju pravougaonih rezervoara u obliku kada i bazena za sve vrste namena.

Pravougaone plastične kade se izrađuju plastičnim zavarivanjem ravnih PE (polietilen) i PP (polipropilen) ploča. Pomenuti materijali su otporani na skoro sve vrste hemikalija koje se koriste u industriji, a to znači da kade imaju širok sveobuhvatan spektar primene.

Srazmerno propisima o zaštiti životne sredine i propisima u oblastima vezanim za skladištenja različitih vrsta kiselina u slučaju havarije ili oštećenja rezervoara vrši se dodatna zaštita izradom plastičnih tankvana koje predstavljaju posude koje služe za prihvatanje eventualno prosute materije/tečnosti/kiseline u slučaju da dođe do oštećenja rezervoara. Period upotrebe im je preko 50 godina jer je struktura materijala takva da se ne menja ni nakon dužeg perioda korišćenja.

Takodje kao i svi naši proizvodi plastične kade su UV stabilizovane i vrlo otporne na Sunčevo zračenje ukoliko se nalaze na otvorenom.

Kade i sve slične palstične posude se izrađuju u svim dimenzijama po zahtevima korisnika i pripremljenoj specifikaciji/dokumentaciji.

Najčešće se koriste kao:
  • Kade za hromiranje
  • Kade za niklovanje
  • Kade za skladištenje agresivnih fluida i kiselina
  • Kade za različite vrste fermentacija (npr. kiseljenje kupusa)
  • Kade za galvanizaciju
  • Kade za fosfatizaciju
  • Plastične kade za cinkovanje

Dimenzije mogu biti prilagođene potrebama kupaca.

Brza isporuka na adresu kupca / Siguran kvalitet materijala / Najpovoljnije cene u regionu

Stojimo Vam na usluzi za sva pitanja i dogovore.

Težimo da u što kraćem roku odgovorimo na vaše zahteve. Posetite nas ili pozovite, i uverite se zašto smo najbolji u regionu. 

Zahtev za ponudu