Plastični bazeni

Plastični bazeni - Kraljevo

Modelovanje i izrada plastičnih bazena - JADARPLAST

Vršimo isporuku na Vašu lokaciju.

Plastični bazeni za kupanje i ostale svrhe u Vašem domu

Plastični bazeni u spostvenom domu su  nekada bili luksuz, danas to više nije luksuz ili neki nedosanjani san jer su cene prozivodnje i plastičnih materijala vrlo povoljne u odnosu na druge materijele. Danas imati plastični bazen unutar svog dvorišta ili objektu je nešto štoje sasvim brzo i lako izvodljivo. 

JADARPLAST Vam pruža mogućnost da uz povoljnu cenu stignete do svog kutka za odmor i relaksaciju opuštajući se uz plivanje.

Bazeni se prave od polietilena visoke gustine PEHD najčešće u nijansama plave boje, ali na zahtev klijenata mogu biti i u drugim bojama. Lako se održavaju i bezbedni su 100% po pitanje bilo kakvih oštećenja.

 

Plastični bazeni u industriji

Plastični bazeni ne moraju biti samo bazeni za kupanje već se mogu koristiti i za oblaganje bazena u kojima mogu biti različiti tipovi materijal, agresivne materije koje nagrizaju beton i slićno, jer je datu materijal izrade, tj. PEHD otporan na uticaje kiselina, hemikalija i slično.

 

Plastični bazeni kao rezervoari za vodu

Plastični bazeni se mogu koristiti u sveopšte svrhe za navodnjavanje, ili kao i kao rezervoari za vodu.

 

Okvirne dimenzije bazena za kupanje koje se mogu prilagođavati Vašim potrebama

Ø 1500 x 650

Ø 2000 x 1000

Ø 2900 x 1000

Ø 2900 x 1300

Vršimo isporuku na teritoriji čitave Srbije.

Dimenzije mogu biti prilagođene potrebama kupaca.

Bavimo se modelovanjem i izradom plastičnih proizvoda od polietilenskog i polipropilenskog materijala različitih vrsta namena.

JADAR PLAST je kompanija koja je od samog otvaranja generisala liderski stav po pitanju kvaliteta u preradi plastike. Nakon dugogodišnjeg iskustva u preradi plastike u želji da pružimo najbolji mogući kvalitet proizvoda od ostalih proizvođača. Isto tako posedujemo mogućnost i fleksibilnost prilagođavanja proizvoda namenskim potrebama kupca.

Bavimo se takodje modelovanjem i izradom plastičnih proizvoda od polietilenskog i polipropilenskog materijala različitih vrsta namena.

Plastika se nalazi u Širokoj primeni na tržištu izrazito zbog svoje sposobnosti da odgovori na sveobuhvatne funkcionalne potrebe različite vrste primene u širokom spektru mogućnosti zamene drugih materijala.

Najčešće korišćeni polimeri su polietilen i polipropilen jer po svjoj prirodi jedinjena nemaju miris ni ukus, fiziološki su neaktivni, sigurni i bezbedni za zdravlje. Naše cevi i svi ostali plastični proizvode upravo su izrađeni od polietilena i polipropilena.

Svi materijali koje koristi JADAR PLAST su originalnog i sigurnog porekla uz sertifikaciju te Vam garantuju bezbednost upotrebe, kvalitet i visoku dugotrajnost svih naših proizvoda.

Svi naši proizvodi su takodje otporni na sve uticaje pa tako i na sve vrste hemikalije te je zato njihova mogućnost upotrebe neograničena.

Svi materijali koje koristi JADAR PLAST su originalnog i sigurnog porekla uz sertifikaciju te Vam garantuju bezbednost upotrebe, kvalitet i visoku dugotrajnost svih naših proizvoda.

U našem asortimanu možete pronaći širok spektar proizvoda od plastike što odgovara kako standardnim tako i prilagođenim potrebama namene.

Ukoliko imate potrebe za našim plastičnim proizvodima za Vaše domaćinstvo, za pokretanje ili nadogradnju Vašeg biznisa, naš profesionalan tim je u službi Vašeg zadovoljstva i ispunjavanja vaših potreba.

Stojimo Vam na usluzi za sva pitanja i dogovore.

Posetite nas ili pozovite, i uverite se zašto smo najbolji u regionu.

Težimo da u što kraćem roku odgovorimo na vaše zahteve sa proverenim kvalitetom po najpristupačnijim cenama.

Zahtev za ponudu